Liturgie

H. Eucharistie uit de Kathedrale Basiliek Sint Bavo

Kunt u niet naar de Mis? niet getreurt wij hebben een oplossing voor jou! Heeft u toevallig een uitzending gemist of wilt u de Heilige Mis via een livestream bekijken? dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Hieronder vindt u namelijk zowel de Heilige Mis in een live uitzending, als in gemiste uitzendingen. Dit alles zodat u toch de mis kunt bijwonen vanuit de comfort van uw eigen huis.

scan de QR-code voor het Missaal
op uw telefoon

Hier ziet u de livestream van de Heilige Mis

UITZENDING GEMIST

Hier ziet u de gemiste uitzendingen terug 

Draag bij aan katherdaal TV!


Vindt u het ook zo belangrijk om de Heilige Mis online te volgen? Doneer dan nu en help Kathedraal TV om de Heilige Mis te kunnen blijven uitzenden! 

Andere Liturgie uit het Bisdom

Er zijn vele verschillende kerken in het Bisdom, er zijn daarom ook veel verschillende Heilige Missen waar u heen kunt. Sommige zijn in het Spaans, andere weer in het Engels of Indonesisch en andere hebben weer een ander taal. Sommige zijn traditioneel en andere zijn weer  Door vele kerken in het bisdom worden er ook Heilige Missen gegeven in andere talen zoals in het Engels of Indonesisch. 

English Mass

Weekly Holy Mass
r.-k. parochie H. Joannes de Doper
Hoofddorp

Indonesische Mis

Indonesische Heilige Mis
Kathedrale Basiliek St. Bavo
Haarlem

Meet members of the English community in Hoofddorp

U vindt het vast ook erg fijn dat u vanuit de comfort van uw eigen huis kunt kijken naar de H. Mis en andere educatieve programma's die Kathedraal TV graag voor u maakt. Wij nodigen u daarom graag uit om onderdeel uit te maken van onze missie. Wilt u ons helpen om ook andere mensen te inspireren, verbinden en aanzetten tot missionair handelen? Draagt bij aan Kathedraal TV en help ons om andere mensen te kunnen helpen de H. Mis via de livestream te kijken. 

Naast de liturgie is er op deze website ook meer te bezichtigen. Zo kunt u hier ook meerdere van onze educatieve programma's bekijken die u mogelijk ook kunnen inspireren en interesseren? Bent u daarnaast nieuwsgierig geworden met welke gemeenschappen Kathedraal TV nog meer samen werkt? Dan kunt u ze bekijken op de Gemeenschappen pagina.