Over ons

Wat is Kathedraal TV

Kathedraal TV is een initiatief van Bisdom Haarlem-Amsterdam. De content van Kathedraal TV wordt gemaakt onder de verantwoordelijkheid van het Bisdom. Met deze website hopen wij het voor u makkelijker te maken onze YouTube video's en livestreams te bekijken. Daarnaast wordt de content op de gedeelde kanalen van andere gemeenschappen uit het bisdom via deze website verzameld en beter bereikbaar gemaakt. De verantwoordelijkheid van de inhoud van deze content ligt bij de gemeenschappen zelf. 

Kathedraal TV is het YouTube kanaal van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Dagelijks streamen wij de Eucharistie uit de Kathedrale Basiliek Sint Bavo. Daarnaast wordt er andere liturgie gestreamd, ook vanuit andere geloofsgemeenschappen in het bisdom. Kathedraal TV biedt bovendien interessante reportages, verdiepende interviews, informatieve Q&A's en nog heel veel meer; alles met het doel te inspireren, te verbinden en aan te zetten tot missionair handelen. Kathedraal TV is daarbij een middel, de geloofsgemeenschap het doel. Want wij zijn samen Kerk!

Missie Bavo

Missie van Kathedraal TV

De missie van Kathedraal TV is drievoudig: inspireren, verbinden en aanzetten tot missionair handelen. 

Onze content beoogt steeds één of meerdere van deze doelen te dienen. Enerzijds doen we dat door te pionieren, anderzijds door ons te laten leiden door wat we om ons heen zien gebeuren. Steeds willen we Kerk zijn, die met een eigen geluid midden in de wereld van nu staat. 

Contacteer ons

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u een mooi idee laat het ons via de mail weten:  kathedraaltv@bisdomhaarlem-amsterdam.nl. Alvast bedankt! 

Bavo Contact