Programma's

Bavo H. Eucharistie

H. Eucharistie:

Zondag om 10:00 uur;

Maandag en vrijdag om 9:00 uur;

Dinsdag, woensdag en donderdag om 19:00 uur (waarna  aanbidding).

Zie Liturgie.

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Iedere week produceert Kathedraal TV weer nieuwe content. Of dit nou is voor het programma ' Wat Ik U Zeggen Wil', het Bisdom Maand Journaal of voor een ander soort programma. Kathedraal TV probeert u altijd blij te maken met iets nieuws. Bent u benieuwd naar de verschillende programma's die Kathedraal TV produceert en op YouTube plaatst? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Op deze pagina ziet u namelijk verschillende series die op YouTube als playlist vertoont worden. Zit er iets voor u bij waar u helemaal enthausiast van wordt of heeft u vernieuwende ideeën laat het ons weten via kathedraaltv@bisdomhaarlem-amsterdam.nl!

Rapportages - Kathedraal TV

Reportages

Wat ik U zeggen wil - Kathedraal TV

Wat ik u zeggen wil

Bisdom Maandjournaal - Kathedraal TV

Bisdom Maandjournaal

Mijn Kerk Kathedraal TV

Mijn Kerk

In Zicht Kathedraal TV

in zicht

Q&A's Kathedraal TV

Q&A's

Marialogie Kathedraal TV

Mariologie 

Bonifatiusinstituut Kathedraal TV

Bonifatiusinstituut

Naast onze programma's kunt u op deze website ook de livestream van de H. Mis vinden. Bent u benieuwd naar de mis van de dag bekijk dan onze pagina Liturgie.

Bent u uit gekeken en bent u benieuwd naar wie wij zijn of waarom wij deze video's maken? Wij vertellen het u graag. In de pagina Over Ons kunt u namelijk meer lezen over wat Kathedraal TV is wat Kathedraal TV doet en waarom Kathedraal TV dat doet. 

Kathedraal TV draagt ook graag bij aan samen horigheid, daarom post Kathedraal TV ook content vanuit de gemeenschap. Daarom vragen wij de gemeenschap ook om video's in te sturen. Heeft u ideeën voor een programma of hele leuke content die zeker door mensen bezichtigd moet worden Geef het even door dan kan Kathedraal TV kijken of het een plaatsje kan krijgen op de website. Deze kunt u dan mogelijk op de pagina Gemeenschappen terug zien. 

De content die door Kathedraal TV gepubliceerd wordt heeft echter wel rechten. Lees dus voor het gebruiken van onze content nog even door wat de rechten zijn waar wij over bezitten. Wilt u de content toch gebruiken vraag het ons dan eerst en mail ons naar: kathedraaltv@bisdomhaarlem-amsterdam.nl